K I J K  I N  R O S M A L E N

Welkom op mijn fotosite, welke uit  twee gedeelten bestaat. De stratensite KIJKINROSMALEN bevat meerdere foto's van elk van de 550 straten in Rosmalen, gemaakt vanaf 2009 en geeft een goed beeld hoe Rosmalen er toen uit zag, met name de ontwikkeling van De Groote Wielen, die indertijd net begonnen was. Naast sfeerbeelden van de straten zijn o.a. ook veel bijzondere gebouwen, kunstwerken, sportgelegenheden, scholen op beeld gezet. Via 5 indexen op alfabetische volgorde zijn de foto's per straat te bekijken.
Klik hier voor kijkinrosmalen.nl


                                           ----------------------------------------------------------------------------------------

Het tweede gedeelte ROSMALENALLERLEI is een verzameling van een groot aantal onderwerpen vanaf 2003 zoals Carnaval, Parochie, Kunst- en Kerstmarkten, SJV,  Bouw Maximakanaal, Ombouw A59, KOMfestivals en veel andere Rosmalense  activiteiten.
Klik hier voor rosmalenallerlei.nl


                                          ------------------------------------------------------------------------------------------

Tip: Als u met een PC werkt, kunt u met CTRL en het scrollwieltje het scherm uitzoomen, hierdoor worden meer foto's (wel op kleiner formaat) tegelijk op het scherm getoond.

                
   Reageren?                                                                                                                      Johan van Hirtum                                           

Terug naar de website van de Heemkundekring